Producător tâmplarie PVC
Sisteme pentru ferestre si fatade  Parteneri
  Adresele Noastre

 • Adresa sediu:
 • Strada Petru Rares, nr.148
 • Localitate Alexadru cel Bun
 • Piatra - Neamt, NT
   
 • Showroom Piatra Neamt:
 • Strada Petru Rares
 • Bl.B9, Sc.A
 • Piatra - Neamt, NT
   
 • Showroom Buhusi:
 • Strada Nicolaie Balcescu
 • Nr. 6 - Parter
 • Bacau, BC


  Contact Info

Sediu
Telefon: 0233 / 241979
Telefon: 0736 / 644463
E-Mail: celenacom@ymail.com

Showroom Piatra Neamt
Telefon: 0736 644462

Showroom Buhusi
Telefon: 0720 071118


  De-ce Celena   ?

Preturi de fabrica
Transport gratuit
Termen de executie scurt
Consultanta gratuita
Produse Celena Rehau

Rehau-Euro Design 60
ALTERNATIVA ECONOMICA PE ADANCIME CONSTRUCTIVA DE 60 MM PENTRU SOLICITARI DE BAZA IN CONSTRUCTIA DE OBIECTE

Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul
...mai mult
Rehau-Euro Design 70
IZOLATIE TERMICA EFICIENTA PENTRU CONSTRUCTII DE LOCUINTE SI BIROURI

Dumneavoastra investiti mult in casa Dvs. Aceasta trebuie sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu. Daca puneti accent si pe design, confort si costuri reduse prin izolatie eficienta, atunci ferestrele din profile Euro-Design 70 reprezinta alegerea corecta. Sistemul cu 5 camere pe adancime de 70 mm indeplineste toate cerintele noilor norme energetice in vigoare.
...mai mult
Rehau-Brillant Design
SISTEMUL DE PROFILE CU ADANCIME CONSTRUCTIVA DE 70 SI 80 MM PENTRU CONSTRUCTII DE CALITATE

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.
...mai mult
Rehau-Synego
SENZATIA DE BINE INCEPE CU O TEMPERATURA PLACUTA

Sistemul de profile SYNEGO asigura o temperatura placuta, un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinta dumneavoastra: in comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termica cu pana la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce in mod semnificativ costurile cu incalzirea locuintei si veti experimenta o noua senzatie de bine, la care nu veti mai dori să renuntati niciodata.
...mai mult
Rehau-GENEO
GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel.
...mai mult
Rehau-Geneo PHZ
CERTIFICARE PENTRU CASE PASIVE - VARIANTA DE LA GENEO

O alta varianta constructiva a sistemului Geneo, este GENEO PHZ (certificat pentru case pasive). Prin utilizarea modulelor termice introduse in camerele profilelor si a unei garnituri mediane speciale, GENEO PHZ este solutia certificata a ferestrelor in domeniul caselor pasive.
...mai mult
Top Page
© 2016 Celena. Toate drepturile rezervate.